خانه / کشور تایلند / تایلند، سرزمین لذیذترین غذاهای شرقی
تایلند، سرزمین لذیذترین غذاهای شرقی
تایلند، سرزمین لذیذترین غذاهای شرقی

تایلند، سرزمین لذیذترین غذاهای شرقی

تایلند سرزمین لبخندهاست. این جمله را بارها شنیده اید و دلیل آن هم این است که مردم این کشور همیشه شاد و خندان هستند و کمتر زمانی پیش می آید که آنها را غمگین و یا افسرده ببینید! اما ما می خواهیم علاوه بر سرزمین لبخندها لقب سرزمین لذیذترین غذاهای شرقی را هم به این کشور بدهیم.

تایلند، سرزمین لذیذترین غذاهای شرقی
تایلند، سرزمین لذیذترین غذاهای شرقی

شاید در ابتدا در ذهن‌تان فکر کنید که غذاهای تایلندی همچون خیلی از غذاهای تایلندی برای ما ایرانی ها غیرقابل خوردن باشند اما باید گفت لذیذترین و محبوب ترین غذاهای تایلندی تقریبا مورد پسند هر ذائقه ای هستند. در این بخش از سری مقالات اطلاعات سفر قصد داریم چند غذای معروف تایلند را که می توانید در تور تایلند امتحان کنید، به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

Gai Med Ma Moung (خوراک مرغ و بادام زمینی)

این غذا که در عین سادگی بسیار خوشمزه می باشد یکی از محبوب ترین غذاهای این کشور است که مواد اولیه مورد نیاز آن به شرح زیر می باشد:

  • سس سویا(شیرین)
  • عسل
  • فلفل تند
  • بادام زمینی(بو داده)
  • مرغ
  • سیر و سایر ادویه‌جات دلخواه
خوراک مرغ و بادام زمینی
خوراک مرغ و بادام زمینی

بعلاوه در مورد این غذا باید بگوییم که جایگاه آن نزد تایلندی ها حکم قرمه سبزی یا خورش قیمه برای ما ایرانیان را دارد! چراکه یکی از پرمصرف ترین غذاهای در بین مردم کشور تایلند است. از آنجایی که عطر و طعم غذا برای تایلندی ها بسیار مهم است و به نوعی ریشه در فرهنگ آنها دارد، آشپزان تایلندی همواره سعی می کنند با بکارگیری انواع گیاهان معطر و ادویه جات خوش‌بو، غذاهای خود را خوشمزه و خوش طعم تهیه کنند.

Gaeng Daeng (گائنگ دائنگ)

نام دیگر این غذا کاریِ قرمز است و تقریبا می توان آن را یک غذای آبکی اما بسیار خوشمزه قلمداد کرد. در این غذای آبکی از تکه های بسیار تازه گوشت استفاده می شود که علاوه بر بخشیدن طعم و مزه بهتر به غذا، مشکل گردشگرانی که علاقه چندانی به غذاهای آبکی ندارند را هم حل کرده است!

گائنگ دائنگ
گائنگ دائنگ

در این غذا از شیر نارگیل و خوراک خمیر کاریِ قرمز استفاده می شود. طعم کلی این غذا تقریبا شیرین است اما با خوردن آن حس سوزن سوزن شدن زبان‌تان را احساس خواهید کرد.

Kai yang (کای یانگ)

این غذا طبیعتا بیش از همه مورد توجه دوستداران مرغ قرار خواهد گرفت. مرغ ها در این غذا ابتدا به روش مخصوص تایلندی مزه دار و سپس گریل می شوند. از دیگر نکات جالب توجه این غذا استفاده از ریشه گشنیز، پودر سیر و همچنین سس ماهی برای سرو آن است که این مورد خود ظرافت و حساسیت های آشپزان تایلندی بر روی طعم و بوی غذاها را تایید می کند.

کای یانگ
کای یانگ

Khao Pad (برنج سرخ شده و میگو)

این غذا یکی از ریشه دارترین و قدیمی ترین غذاهای تایلندی است که از محبوبیت خاصی هم برخوردار است. موارد تشکیل دهنده این غذا به شرح زیر هستند:

  • گوجه فرنگی
  • تخم مرغ و پیاز
  • سیر و سبزیجات معطر
  • سس فلفل تند
  • میگو
  • برنج
  • گوشت
برنج سرخ شده و میگو
برنج سرخ شده و میگو

گردشگران مختلف تایلند نیز همواره از این غذا استقبال خوبی داشته اند که یکی از مهمترین دلایل آن را هم می توان استفاده از میگو در این غذا نام برد. توصیه می کنیم در صورتی که تور پاتایا را برای تعطیلات آینده خود مدنظر دارید، حتما از غذاهای لذیذ معرفی شده آن نیز در رستوران های این کشور امتحان کنید.

مطلب پیشنهادی

چند شهر مهم، مکان ها و جاذبه های گردشگری تایلند

چند شهر مهم، مکان ها و جاذبه های گردشگری تایلند

کشورهای زیبایی در دنیا وجود دارند که هر یک از نظر جاذبه های گردشگری و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.