
قیمه ناری یا قیمه تهرانی از پلوهای سنتی ایرانی است که عطر و طعم فوق العادهای دارد. در این مطلب طرز تهیه قیمه ناری و فوت و فنهای خوشمزه شدن آن را میخوانید.
به گزارش همشهری آنلاین، قیمه ناری عطر و طعم آن فوق العاده است و اگر شما آن را یکبار تهیه کنید حتما عاشق مزه آن خواهید شد. در فصل پاییز و زمستان که انار به وفور در بازار موجود است، میتوانید این پلوی خوشمزه را با آب انار تازه خانگی تهیه کنید و حتی یک ایده ناب برای شام شب یلداست.
شما میتوانید این غذای خوشمزه و مجلسی را با گوشت گوسفندی ریز شده و یا مرغ نیز تهیه کنید. اگر به دنبال غذای جدید، ولی در عین حال خوشمزه و سنتی هستید، این پلو را تست کنید.
مواد لازم برای تهیه قیمه ناری
برنج: ۲ پیمانه
لپه: ۳/۴ پیمانه
گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
آب انار ملس: یک لیتر
پیاز: یک عدد
چوب دارچین: به دلخواه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه قیمه ناری
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید گوشت گوسفندی را بشویید و به صورت قیمهای خیلی ریز خرد کنید. آب انار را میتوانید خودتان در منزل بگیرید یا از آبمیوه فروشیها تهیه کنید و دقت کنید که آب انار شرکتی و بسته بندی برای تهیه این غذا مناسب نیست، زیرا زیادی شکر دارد و شیرین میشود.
مرحله دوم: آماده سازی لپه
ابتدا باید لپه را یک ساعت خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و بعد باید بوی زهم لپه را بگیرید. برای این کار لپه را داخل آب بریزید و زمانی که یک جوش زد از روی حرارت بردارید و آبکش کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه بدون افزودن روغن کمیتفت دهید تا سبک شود.
مرحله سوم: پخت گوشت
در ادامه باید زردچوبه و روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا کمیسرخ شود. بعد گوشت و ادویهها را اضافه کنید و کمی نمک نیز بزنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد لپه را اضافه کنید و در انتها یک عدد چوب دارچین را اضافه کنید و روی مواد کمیآب بریزید و بگذارید تا برای یک ساعت پخته شود.
مرحله چهارم: پخت قیمه ناری
در ادامه باید آب انار را اضافه کنید و کمی هم بزنید و برای نیم ساعت بگذارید تا بجوشد و بعد چوب دارچین را خارج کنید و برنج از قبل خیس شده را افزوده و بگذارید تا آب اضافه کشیده شود. کمی کره محلی اضافه کنید و اجازه دهید تا قیمه ناری پخته و دم بکشد.
نکات کلیدی تهیه قیمه ناری
1- آبی که به گوشت اضافه میکنید زیاد نباشد، زیرا مجدد آب انار اضافه میشود.
2- میتوانید به صورت آبکش نیز این پلو را اضافه کنید.
3- با جوشاندن یک بار لپه و گرفتن کف روی آن بوی زهم لپه از بین میرود.
منبع: برترینها
کد خبر 727640
-
ویتامین هایی که اثرات آلودگی هوا را ضربه فنی میکنند
-
غذای محبوب ناصر الدین شاه قاجار | طرز تهیه فسنجان سیاه با آهن تافته و نعل اسب! | مواد اولیه فسنجان در زمان صفویان چه بود؟
-
در هوای آلوده هر روز این میوه را بخورید
-
به این ۳ دلیل نان را از رژیم روزانه خود حذف نکنید
-
طرز تهیه قیمه ناری | فوت و فن خوشمزه شدن قیمه تهرانی ؛ شامی متفاوت برای شب یلدا
-
ببینید | واکنش نماینده مجلس به دختر دانشجوی بدون حجاب چه بود؟
-
کیروش هیچ کار مثبتی انجام نداد و من قصدی برای خداحافظی از فوتبال ندارم | خیلیها دوست دارند مسی قهرمان جامجهانی شود ولی ما آرژانتین را حذف میکنیم
-
ببینید | اعترافات منتشر نشده از مجیدرضا رهنورد | قاتل دو بسیجی مشهدی درباره علی کریمی و علی دایی چه گفت؟
-
فدراسیون جهانی سوپراستار جدید کشتی ایران را معرفی کرد
-
ببینید | زمین در شب از دید ایستگاه فضایی بینالمللی
-
پیشبینی علی پروین از قهرمان جام جهانی قطر
-
فیلم/ حمله شش سگ ولگرد در اصفهان به یک شهروند
-
سرپرستان خانوار بخوانند؛ امکان خرید ۱۱ کالای اساسی با اعتبار فراهم شد | امکان برداشت پیش از موعد یارانه ها
-
تذکر محسنی اژهای درباره پوشش چادر متهمان زن در دادگاه | نباید به محکومان اغتشاشات اخیر ارفاق شود
-
فیلم/ حمله شش سگ ولگرد در اصفهان به یک شهروند
-
اعلام برائت جامعه پزشکی کشور از یک پزشک
-
فیفا سهمیههای جام جهانی ۲۰۲۶ را رسما اعلام کرد | تغییر سهمیه قاره آسیا
-
عکس | رونالدو با جت شخصی از قطر رفت
-
فغانی میلیاردر شد؟
-
رازهای خوشمزه شدن خورش قیمه
-
طرز تهیه خورش قیمه | ترفندی برای پایین آوردن کالری این غذای خوشمزه
-
طرز تهیه خورش قیمهبادمجان | نکاتی برای خوشرنگ و خوشمزه شدن این خورش
-
شب یلدا در حرمسرای شاه قاجار | عکسی نایاب از همسر موقت ناصرالدین شاه
-
طرز تهیه چیز کیک انار با بیسکوییت پتی بور + ویدئو | فوت و فنهای خوشمزه شدن چیز کیک شب یلدایی
دیدگاهها